» C’est super intasgramable « (mais nul)
16 restaurants qui ont poussé leur « concept » un peu trop loin
On ne pense pas...
1. Des saucisses pendues ?
Sausages.
In a tree.
A tree of sausages.
They served a tree of sausages.(Pic: @9inelives) pic.twitter.com/031tBgyN2p
— We Want Plates (@WeWantPlates) 5 avril 2016
2. Ici on sert directement la poêle, ça fait gagner du temps
"Here's your fish and chips. Enjoy."
*cuts fish, pan rotates, handle knocks drink over*
(Pic: @stevepullan) pic.twitter.com/SEC55z1ylh
— We Want Plates (@WeWantPlates) 4 avril 2016
3. Espérons que personne n'a jamais porté cette chaussure
"Chef, The Four Horsemen of the Apocalypse have arrived, they've ordered the tempura shoe to share."
(Pic: @eeketht) pic.twitter.com/8d0NCWhrSX— We Want Plates (@WeWantPlates) 28 mars 2016
4. Les assiettes c'est trop has-been
You can't go wrong with a classic Shepherd's Pie. Unless you're the Old George Inn, South Cerney.
(Pic: @headcovers) pic.twitter.com/eNp4qLS1ou— We Want Plates (@WeWantPlates) 24 janvier 2016
5. Un restaurant portugais (non, on plaisante...)
I told the waitress, ripping the piss, that she forgot to give me the brush. Ripping the piss, she brought me one. pic.twitter.com/OoX496S3pW
— Ross O'Carroll-Kelly (@RossOCK) 21 mars 2016
6. Des spaghettis bolo en kit pour plus de fun
You're going to love this: DECONSTRUCTED SPAG BOL, La Folie Douce, Val d'isere, €29 (@WeWantPlates) pic.twitter.com/81icv1VyEn
— Ed Smith (@rocketandsquash) 17 mars 2016
7. Un retour à la nature
Wasabi spongecake with a 'wow' factor. As in: "Wow, some tool has served my dessert on a tree."
(Pic: @MirjamvD) pic.twitter.com/U3cZJE5pCU— We Want Plates (@WeWantPlates) 21 février 2016
8. Mais pourquoi ?
Chicken fingers in a skull and a seashell of beans, coinciding with the bottom of a barrel.
(Pic: @jonnybadclobber) pic.twitter.com/NUUQ3236Yl— We Want Plates (@WeWantPlates) 7 février 2016
9. C'est très terroir tout ça
They must be yolking.
(Pic: @leannetritton) pic.twitter.com/k004XaVi2F— We Want Plates (@WeWantPlates) 5 janvier 2016
10. Pauvres serveurs…
Perfect for launching back to the kitchen. (Pic. @ChenChatter) pic.twitter.com/Qw8v0Esbtt
— We Want Plates (@WeWantPlates) 2 janvier 2016
11. Ils nous prennent plutôt pour des pigeons que des lapins…
See what they did there?
(Pic: @FTomaschiwskyj) pic.twitter.com/JlJuhvCz3w— We Want Plates (@WeWantPlates) 13 décembre 2015
12. Un service façon Ikea
Want to eat lunch in peace? A display cabinet makes an ideal shield from fellow diners.
(Pics: @chrissyaram) pic.twitter.com/hrH5VVM6us— We Want Plates (@WeWantPlates) 5 octobre 2015
13. Comme c'est embêtant
Chefs who serve pancakes and syrup on a board with no gutter have clearly never waited tables.
(Pic: @gavroche2000) pic.twitter.com/h2rE0IdJaE
— We Want Plates (@WeWantPlates) 4 octobre 2015
14. Et le poisson, on peut le manger aussi ?
"Tonight's special is the fish."
"What sort of fish?"
"A gold one. And we'll need it back."(Pic: @DARRENR6) pic.twitter.com/BQsouKkkW3
— We Want Plates (@WeWantPlates) 19 septembre 2015
15. Même un simple toast n'y échappe pas
Even toast isn't safe any more.
(Pic: @philyourbootz) pic.twitter.com/bWgNgYhnEv— We Want Plates (@WeWantPlates) 15 septembre 2015
16. Ça peut être pratique s'il pleut…
The end of the world is nigh.
(Pic: @wyahaw) pic.twitter.com/WeaW8iVAjT— We Want Plates (@WeWantPlates) 14 août 2015
Ça vous a plu malgré tout ? Partagez donc ces plats "innovants" sur Facebook !